Rólunk

Miskolcon 2013 óta tart Zen Bu Kan Kempo edzéseket Pálfalusi Attila és ugyan ebbe az évbe klubnyitással egyidejűleg bejegyzésre került a Borsod Kempo Sportegyesület is. Megalakulástól egészen máig gyerek és felnőtt edzéseket is tart az ifjú feketeöves mester. 2013-2015 között iskolai tornatermekbe majd 2016 tól saját edzőterembe „dojo-ba” edzenek a miskolci titánok. Legjobb eredménye Attilának a 2015 és 2016-os World all Styles Championship (WAC) győztes, valamint több országos versenyen is dobogós helyezést ért el tanítványaival karöltve. A klub alakulása óta legalább száz ember fordult meg edzéseiken és próbálta elsajátítani a Kempo sajátosságait. Edzéseik kemény és komoly fizikumot igényelnek mind e mellett baráti  és már szinte családi hangulat jellemzi ezt a remek csapatot.

Kempo övfokozatok

 

Magunkról

 

Ha érdekel a KEMPO, szeretnél egy kemény harcművészetet elsajátítani, ami a pusztakezes küzdelmektől kezdve, az önvédelemi technikákon és a judo dobásokon át, a fegyveres küzdelmekig egyesíti a harcművészetek legéletszerűbb és leghatásosabb technikáit, akkor gyere le és próbáld ki magad!

 

A kempóról:

A kempo összetett harcművészet és küzdősport. Alapja az utcai önvédelem, éppen ezért cél minden hatékony technika megismerése, legyen az állóharc (ütés, rúgás), dobásküzdelem (cselgáncs), földharc vagy fegyveres küzdelem. Alaptechnikái: térd- és könyöktechnikák.

 

Öltözék és védőfelszerelés:

Az edzéseken karate ruhában edzünk, ennek beszerzése az új tagoknak később is ráér, addig rövid vagy hosszú nadrág és póló használata ajánlott.

Védőfelszerelés használata mindig ajánlott:

  • bokszkesztyű (10-12 OZ)
  • fejvédő
  • fogvédő
  • lágyékvédő
  • sípcsontvédő
  • lábfejvédő